No Use for a Name la Punk Rock Underfest 4

31 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Punk Rock Underfest va ajunge vineri, 13 februarie 2009, la cea de-a patra editie. Festival care isi propune promovarea muzicii, subculturii si atitudinii punk, Punk Rock Underfest a prezentat pe scena sa de-a lungul anilor formatii care au adoptat stilul punk, precum si sub-genuri adiacente acestuia, din Romania si din strainatate.

Pentru a patra editie, organizatorii Wrong.ro si Bring the Noise au pregatit publicului o surpriza de proportii: formatia americana No Use for a Name va fi headlinerul festivalului. Acestia se vor opri in clubul bucurestean Fabrica pentru a-si promova al noualea si ultimul album, "The Feel Good Record of the Year" (2008).

Adepti ai stilului skate-punk, No Use for a Name sunt una dintre cele mai de succes formatii de punk din SUA. De la debutul discografic din 1988, pana la al 9-lea album aparut in 2008, formatia a contorizat reusita dupa reusita. n 1993, No Use for a Name se alatura casei de discuri Fat Wreck Chords, apartinand frontman-ului celebrei formatii de punk-rock NOFX, Fat Mike. Primul lor videoclip difuzat la MTV a fost cel a piesei "Soulmate" in 1994, an care a marcat ascensiunea punk-rock-ului in mainstream, datorita cresterii popularitatii formatiilor ca Green Day, Offspring si NOFX.

Detalii privind celelalte formatii care vor concerta la Punk Rock Underfest 4, precum si despre pretul si modul de achizitionare a biletelor, vor aparea pe websiteurile organizatorilor, www.wrong.ro si www.bringthenoise.ro.

MetalHead


Popup detector