Nitzer Ebb se intorc cu Industrial Complex

18 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Nitzer Ebb, prionierii muzici electronice de dans, vor lansa primul album dupa cel aparut in 1995, cel de-al cincilea din cariera, la sfarsitul acestei luni.

Grupul s-a bucurat de un succes fantastic in anii '80 si '90 cu mixul de punk si electronica, devening populari intr-un spectru larg de comunitati clubbing.

Sound-ul trupei a acaparat o multime de zona, printre care si cea Belgiana, cat si cea Detroit, oferindu-le titlul de "istorici" ai muzicii electronice.

Dupa release-ul Big Hit din 1995, trupa s-a spart, fiecare urmand proiecte solo, precum Recoil, 13mg sau Maven, dar s-au reunit in 2005 si au pornit in turnee.

La sfarsitul nului trecut, Nitzer Ebb a anuntat ca vor sa lanseze un nou disc, dar, din pacate, intampina probleme in ce priveste labelul, insa Major Records din Germania a rezolvat problema si va lansa materialul pe 22 ianuarie 2010.

Martin Gore de la Depeche Mode a contribuit cu vocal-uri pentru Once You Say si Payrool. De asemenea, filmul Saw VI are ca fundal sonor piesa Never Know.

Versiunea The Major Records va contine si un bonus disc cu remixuri de la Terence Fixmer si Alan Wilder, fostul membru Depeche Mode. via RA


Nitzer Ebb - Join in the Chant




Tracklist

01. Promises

02. Once You Say

03. Never Known

04. Going Away

05. Hit You Back

06. Payroll

07. Down On Your Knees

08. I Don't Know You

09. My Door Is Open

10. I Am Undone

11. Kiss Kiss Bang Bang

12. Traveling

Bonus CD:

01. I Am Undone (Alan Wilder Remix)

02. I Am Undone (Christopher Kah Remix)

03. My Door Is Open (Terence Fixmer Remix)

04. Once You Say (Tom Furse Remix)

05. Once You Say (Celluloide Remix)

06. Once You Say (Orpheé Remix)

07. Once You Say (People Theatre Remix)

08. Once You Say


Popup detector