National Geographic descrie Ibiza ca fiind cea mai viciata insula din lume

25 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Revista National Geographic a clasat Ibiza penultima, intr-un top de 111 insule si arhipelaguri. Tot ei spuneau ca insula nu mai este spaniola deja, ci este o colonie europeana, majoritatea celor care vin aici fiind britanici.

Jumatate din insula este inca naturala, insa in cealalta jumatate habitatul este distrus din cauza cluburilor, hotelurilor, etc. Ibiza nu poate scapa de acest cerc vicios din ultimii ani. Petrecerile, drogurile si muzica foarte tare cresc statutul de insula vicioasa scria unul dintre jurnalisti.

Cui ii pasa de parerea acelor oameni? Daca munca lor este sa numere oi, atunci Ibiza nu este locul ideal pentru ei, dar daca le plac hotelurile luxoase, plajele bune si o viata sociala remarcabila, sigur nu le vor gasi pe insulele fruntase din topul lor declara managerul clubului Pacha, Danny Whittle.

Ibiza este ce este, nu trebuie sa existe nici o scuza. Daca oamenii se uita mai presus de clubbing si elemente sociale (care sunt cele mai bune din lume), vor gasi o insula incredibila cu locuitori fantastici. Aceasta insula nu a devenit faimoasa pentru ca este o gaura spre iad, ci pentru ca milioane de oameni sunt indragostiti de ea.

Danny a incheiat ironic discursul spunand ca Pacha nu se va deschide si pe insula numarul unu din topul NG, doar daca oilor nu cumva le place sa danseze, sa bea, sau sa se bucure putin de viata.


Popup detector