Munk mixeaza in premiera in Romania

27 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Munk mixeaza in premiera in Romania
TAGS:
munk  OK Corral  disco 

DJ-ul si producatorul german Munk de la Gomma Records va mixa in premiera in Romania pe data de 7 mai, in clubul Berlin din Bucuresti. Alaturi de el vor mai fi prezenti Killa Kela si Ami Drum din Marea Britanie, plus suport local oferit de catre OK Corral, Stefan Munteanu si I Love You But I've Chosen Disco (?).


Pentru prima oara in Bucuresti, Munk isi prezinta noul album "The Bird & The Beat". Umbla vorba ca Gomma Records, de care apartine, este unul din cele mai proaspete si interesante label-uri din Germania la ora actuala, iar Munk este omul care stie proportiile corecte intre disco, electro si techno in perimetrul clubului.


Killa Kela, mai exact Lee Potter sau mai degraba o legenda vie, este unul dintre cei mai cunoscuti multivocalisti din lume. A performat alaturi de Prince, Plan B, Major Lazer, Pharell Williams si multi altii. Detinator al nu mai putin de patru premii "Best London Live Act", Killa Kela vine la Bucuresti insotit de Ami Drum, care a fost frongirl la Bassment Jaxx si acum este jumatate din noua senzatie britanica "Babydrum" si de asemenea DJ pentru Killa Kela.



Warm-up responsabilizat prin delicata prezenta feminina "I Love You But I've Chosen Disco", cu interventia OK Corral intre prezentele straine, iar party-ul continua pana dimineata cu Stefan Munteanu. Intrarea este 20 RON inainte de ora 12 si 30 dupa.


Popup detector