Mr. Oizo, film despre cauciucuri ucigase

02 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Mr. Oizo, pe numele sau real Quentin Dupieux, si-a finalizat cel mai recent film, intitulat Rubber.

Pentru cei care nu stiau, Mr. Oizo nu este doar un producator si un DJ stralucit, este si un foarte talentat regizor, acesta fiind master-mind-ul din spatele primelor videoclipuri Laurent Garnier.

Regizorul francez nu este la primul sau film, in 2001 a scris si regizat Nonfilm, iar in 2007 a lansat filmul Steak, cu o coloana sonora realizata tot de el impreuna cu prietenii sai barbosi francezi.

Niciun dintre aceste filme nu a avut vreun succes remarcabil, ba chiar au fost catalogate drept foarte proaste, dar nu putem avea incredere in criticii lu' peste pana nu vedem filmul, pentru ca umorul lui Oizo este foarte greu digerabil de oamenii din industria cinematografica plini de clisee emotionale.

Revening la Rubber, cea mai recenta productie a sa, site-ul twitchfilm.net a realizat un articol in care spune ca acesta redefineste "road-movie-ul".

"Am avut filme cu masini ucigase. Am avut filme cu soferi ucigasi. La naiba, am avut cam tot ce se poate in materie de violenta intr-un roade movie. Right? Right? Quentin Dupieux aka artistul de muzica electronica Mr. Oizo ne spune un rezonant nu", spune articolul.

In acest film, Robert, un.. arghm, cauciuc abandonat in desert, dintr-o data prinda viata, fara niciun motiv. Acesta invata cum sa se plimbe, exploreaza desertul, si descopera inauntrul sau o pasiune in a distruge insecte si alte lucruri pierdute. Ba, mai mult, Robert, cauciucul, dezvolta o abilitate telepatica, si astfel poate distruge tot ceea ce vrea fara sa se miste.

EXACT. Cauciucul lui Oizo este primul cauciuc de masina ucigas dintr-un film. Nu inventam. Este real, este povestea reala a filmului. Dovada foto mai jos:



Vezi si trailer-ul filmului Steak, din 2007



Popup detector