Move D la aniversarea a 3 ani a clubului Midi

30 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Clubul clujean Midi implineste in luna octombrie trei ani de existenta, iar la petrecerea de aniversare de pe data de 29 Octombrie 2010 invitatul special este Move D.


Pe langa Move D vor mai mixa Dan Andrei si rezidentul clubului, Kid Chriss.


Move D, pe numele sau adevarat David Moufang, este DJ si producator de la inceputul anilor '90. Este fondatorul label-ului Source Records si un exponent principal pe scena deep house / tech house la nivel international.


Publicul roman a putut face cunostinta cu artistul neamt in prima jumatate a acestui an, in cadrul festivalului Rokolectiv 2010, ce a avut loc la The Ark.


Pana la petrecerea de aniversare mai sus amintita, clubul Midi mai pregateste pentru luna octombrie evenimente cu artisti de calibru, precum Bruno Pronsato, Guy Gerber, Petre Inspirescu, Marco Carola, Krafty Kuts sau Bailey.





Deschis in toamna anului 2007, clubul Midi s-a dovedit a fi unul din cele mai bune cluburi de profil din tara. De-a lungul celor trei ani de existenta, clubul situat intr-o fosta fabrica din Cluj Napoca a gazduit petreceri cu cei mai mari artisti din scena internationala, intre care Richie Hawtin, Ricardo Vilallobos, Luciano, Sasha, Magda, Steve Lawler, Booka Shade, Audiofly si multi altii, precum si una din locatiile preferate din tara ale majoritatii DJilor romani.


Numele clubului deriva de la acronimul Musical Instrument Digital Interface.


Popup detector