Moodymann si James Pants, headlinerii RBMA din Londra

11 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Red Bull Music Academy vine in Londra in 2010, si aduce cu ei o multime de artisti interesanti, iar capii de afis sunt Moodymann si James Pants.

Probabil ca cel mai interesant aspect al evenimentului este DJ setul lui Moodymann, alaturi de Horsemeat Disco, la 'A Roller Skating Jam Named RedBull Music Academy.


Kenny Dixon este un mare an al culturii roller disco, iar acesta va aduce cu el o multime de dansatori pe patru orti special pentru show-ul din Londra.

De asemenea, RBMA se va intruni si la festivalul Sonar, pentru Red Bull Music Academy x A Taste of Sónar, cu un line-up ce include o multine de noi talente, inclusiv "anti-pop crooner", Guadalajara.

Numele mari ale evenimentului vor putea fi vazute pe 12 februarie, pana acum confirmati fiind Carl Craig, Francesco Tristano, Moritz Von Oswald (Basic Channel / Rhythm & Sound), Matmos, Bugge Wesseltoft, Henrik Schwarz si Terre Thaemlitz aka DJ Sprinkle.

Pe 13 februarie, RBMA prezinta un concert si un workshop la ICA, cu Drums of Death si James Pants ca headlineri, ambrii cu live-acturi.

Mai multe informatii despre aceste evenimente, cat si programul complet RBMA, gasiti pe site-ul redbullmusicacademy.


via Factmag


Popup detector