Monegros Desert Festival - Asa o fac spaniolii

16 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Nu trebuie sa vorbesti spaniola ca sa stii ca in Spania muzica techno este la putere. Dovada o face Monegros Desert Festival, o noapte plina de muzica in mijlocul desertului fierbinte. Anul acesta, Mongros are loc pe data de 12 iulie.

Pretul unui bilet este de 65 de euro in avans pana pe data de 11 iulie; detalii legate de pretul biletului, cum puteti ajunge si altele le gasiti pe site-ul oficial, AICI.

Programul include artisti precum DJ Hell, Agoria, Ame, Ambivalent, JPLS si Barem reprezentand M_Nus Records, Ben Sims, Chris Liebing, Soulwax, 2 Many DJs, Laurent Garnier, Sven Vath, Miss Kittin & The Hacker, Richie Hawtin, Steve Bug, Valentino Kanzyani, Ellen Allien, Dave Clarke, Derrick May si multi altii.

Festivalul Monegros este, alaturi de Sonar, una din cele mai de amploare manifestari dedicate muzicii electronice din Spania. Aviz amatorilor de campanii scornite la plictiseala in legatura cu regulamentul unui eveniment de genul acesta, cititi AICI un regulament si sfaturi similare; disponibil insa doar in spaniola.


Popup detector