Moby se declara cel mai dur critic al muzicii sale

18 Iunie 2009 Saint BeatFactor

La 13 ani dupa primul sau concert in Romania, Moby se va intoarce in Bucuresti, pe 2 iulie, pentru un nou show electrizant, in cadrul B’ESTFEST 2009! In pline pregatiri pentru lansarea albumului “Wait For Me”, artistul si-a surprins fanii cu pareri transante referitoare la propriile sale creatii muzicale, caracterizand succesele sale comerciale drept “previzibile”.

Vara aceasta se anunta a fi una plina pentru Moby, care a prezentat recent videoclipul “Shot in the Back of the Head”, in regia lui David Lynch, se pregateste de lansarea albumului “Wait For Me” si de un turneu care va cuprinde festivaluri din Germania, Malta, Polonia, Franta si, bineinteles, Romania! Artistul, renumit pentru conceptiile originale asupra artei si a vietii in general, a afirmat intr-un interviu recent ca in ciuda succesului pe care albumele “Play” si “Porcelain” le-au avut in randul publicului si a criticilor de specialitate, acestea nu se afla printre preferatele sale. Moby are alte pareri insa, “Play” fiind, dupa spusele sale, “previzibil” in anumite parti. Pe de alta parte, Moby prefera albumul lansat in 1996, “Animal Rights”, care nu a avut acelasi succes comercial ca alte materiale, insa tematica si viziunea artistica au fost pe sufletul sau, artistul fiind un militant activ pentru drepturile animalelor. Alaturi de Moby, pe lista fanilor albumului “Animal Rights” se mai inscriu si alti celebrii artisti ai lumii, precum Bono, Terence Trent D’Arby sau solistul Guns’N’Roses, AXL Rose.

Moby va lansa “Wait For Me” pe 30 iunie, cu trei zile inainte de a sosi in Romania, pentru show-ul din cadrul B’ESTFEST 2009. Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de Moby, line-up-ul B'ESTFEST 2009 ii va include si pe The Killers, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.


Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.


Emagic


Popup detector