Moby live la The Mission Dance Weekend in august

24 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Moby revine in Romania, pentru a concerta live in cadrul evenimentului The Mission Dance Weekend, ce va avea loc in zilele de 5 si 6 august 2011 in Mamaia.


Evenimentul va avea loc pe plaja Hanul Piratilor din nordul statiunii Mamaia, la fel ca si editiile precedente.


Moby se afla in plin turneu de promovare a noului sau album, intitulat "Destroyed", despre care se doreste a fi o radiografie audio a vietii unui artist, mereu pe drumuri, in turnee.


Piesele de pe acest nou material de studio au fost scrise in camere de hotel de pe tot globul si reprezinta, de fapt, un soundtrack pentru orasele goale de la 02:00 dimineata. Destroyed evoca sentimente nocturne de exietate si izolare, dar si confortul singuratatii. Pentru a sarbatori lansarea cartii, Moby va avea si o galerie foto de prezentare in Camden, intre 18 mai si 19 iunie.


Albumul Destroyed va fi disponibil in Romania prin Mediaservices / EMI.


Mai multe detalii despre The Mission Dance Weekend si restul artistilor care vor performa la acest eveniment, in curand.


Moby a mai concertat in Romania si in 2009, in cadrul festivalului B'estFest, organizat de catre Emagic. Pentru nostalgici, mai jos puteti gasi cateva filmari:



Embed:



Embed:



Embed:



Embed:



Embed:



Embed:


Popup detector