Moby lanseaza un album de remixuri: Wait for me. Remixes!

02 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Moby va lansa un album de remixuri, intitulat Wait for me. Remixes!, imediat dupa aparitia single-ului Wait for me. Discul apare pe 17 mai, iar single-ul pe 3 mai.

Albumul consta in versiuni relucrate ale discului Wait for Me, lansat de Moby via Little Idiot label anul trecut.

Pentru remixurile discului, Moby a cerut ajutorul artistilor Tiesto, laidback Luke, Guy Boratto si Carl Cox.

Tiesto, despre remixul sau: "Mereu este o onoare sa il remixez pe Moby. Este o legenda si un adevarat pionier al muzicii electronice. Am ales "Shot In The Back Of The Head" pentru ca a fost o piesa care mi-a placut si de care m-am simtit legat emotional. Am vrut sa fac ceva uniform si intunecat cu remixul. Sunt foarte multumit de rezultat".

Carl Cox despre remix: "Moby a fost o parte majora a scenei muzicii electronica si e intotdeauna o placere sa lucram impreuna. "Walk With Me" s-a evidentiat rapid pe album si am vrut sa o remixez folosind vocalurile si atmosfera spirituala. Am vrut sa imi imping limitele in termenii productiei cu acest remix. Faptul ca am adus un touch electro piesei o face sa iasa si mai mult in evidenta comparativ cu restul productiilor mele.

Wait For Me Remixes va fi lansat la Little Idiot / PIAS si va fi disponibil digital cat si in format dublu disc. Discul al doilea contine un mix exclusiv de la Moby.

Inaintea release-ului, Moby va lansa single-ul Wait For Me, piesa care da titlul albumului original, pe 3 mai.

Discul vine cu un B-Side intitulat Gone To Sleep, o piesa nou nouta, nelansata inca, la care se adauga o versiune acustica a One Time We Lives, si un pack de remixuri de la Laidback Luke, Yousef, Paul Kalkbrenner, Jean Elan, Zodiac Cartel, Villa, si Christoffer Berg (Fever Ray).


Popup detector