MoShic & Luke Fair @ Kristal Glam Club in acest week-end

04 Noiembrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Kristal Glam Club pregateste pentru acest sfarsit de saptamana alte doua petreceri incendiare cu doi invitati cel putin interesanti. Vineri seara revine la deck-urile din Kristal unul dintre cei mai apreciati dj-i mondiali MoShic. Originar din Israel, MoShic s-a dedicat intru totul stilului progressive dark atunci cand s-a mutat in New York, pe vremea cand Sasha si Digweed puneau muzica in Twilo.

Piesele sale au aparut pe compilatii majore ca In Search of Sunrise 3 a lui Tiesto si GU Afterhours, iar in decembrie 2001 MoShic is face debutul la emisiunea lui John Digweed de la Kiss100. The darkness shines brightly with MoShic @ Kristal Glam Club! In warm-up mixeaza un alt adept al progressive-ului dark si anume Kool.

Sambata 5 noiembrie Kristal Glam Club il va avea ca invitat pe talentatul dj si producator din Toronto, Canada - Luke Fair, care a fost declarat de catre DJ Magazine ca The face to watch for. In deschidere mixeaza semifinalistul competitiei Heineken Thirst - Marika.Popup detector