Mixmag - 'arestarea celor doi este cea mai mare lovitura data muzicii dance'

29 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cea mai mare revista de clubbing din Anglia, Mixmag a pornit o campanie cu scopul de a a-i elibera din inchisoare pe Manoucehr Bahmanzade (patronul clubului Dance Academy) si Tom Costelloe (promoterul si rezidentul clubului), care au fost condamnati la noua si respectiv cinci ani de inchisoare.

Mixmag a descris cazul drept cea mai mare lovitura data muzicii dance si culturii sale, din ultimul timp. Amandoi au fost condamnati la mai multi ani decat traficantii de droguri care au fost prinsi in acea seara, unii dintre ei chiar au scapat de inchisoare. Si cel mai frustrant este faptul ca Tom si patronul sau nu au vandut macar o pastila. Pana si judecatorul a recunoscut faptul ca Tom nu a fost implicat in traficul de droguri.

Coordonatorul campaniei Mixmag, Duncan Dick a declarat pentru Skrufff ca vor sa aduca acest caz in atentia publica pentru a nu deveni un precedent. Tot el spunea ca DJ-ii nu pot sa-si asume riscul sa fie inchisi, pentru simplul fapt ca mixeaza in cluburi unde se consuma droguri.

Pentru a va alatura campaniei, accesati link-ul Join The Campaign To Save The Plymouth Two.


Popup detector