Mistabishi se preface ca mixeaza

29 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Mistabishi se preface ca mixeaza
TAGS:
mistabishi  DJ Set  dj mix 

Se inampla si la case mai mari: DJ-ul de drumn'n'bass Mistabishi este suspectat ca s-ar fi prefacut ca mixeaza in cadrul unei petreceri in Anglia.

Forumurile si message board-urile bubuie de ideea ca acest DJ ar fi mimat ca mixeaza, in locul unui mix real acesta ar fi lasat sa curga un mix pre-intregistrat.

Un martor al evenimentului a declarat ca l-a urmarit toata noaptea pe artist, si ca acesta s-a prefacut ca mixeaza. "Punea doua viniluri pe platane si se prafacea ca le mixeaza. De unde stiu? L-am urmarit intentionat toata seara! Lua vinilul de pe platan, il punea in geanta, apoi lua acelasi vinil si-l punea din nou pe platan", a declarat acesta.

Mistabishi a raspuns acuzatiilor spunand ca el a fost chemat pentru un live-act, dar cand a ajuns acolo a realizat ca nu avea suficient loc pe masa pentru toate echipamentele, si a trebuit sa improvizeze.

Promoterii au declarat faptul ca Mistabishi este un producator excelent, si credeam ca totusi povestea cu mix-ul sau pre-inregistrat este un mit. "Multi dintre obisnuitii clubului nostru l-au urmarit si este clar ca acesta se prefacea ca mixeaza. Acest party a fost aniversarea noastra de 5 ani, iar faptul ca cineva a putut face asa ceva ne-a lasat fara cuvinte", au declarat acestia.


Popup detector