Minus povesteste despre experientele sale la RBMA (VIDEO)

29 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Daniel Stanciu aka Minus vorbeste despre cum a fost acceptat la faimoasa Academie de Muzica si despre experienta sa la Londra in primul episod al filmului "Inside RBMA cu Daniel Stanciu a.k.a Minus". Cel de-al doilea episod va fi disponibil in curand.


Daniel Stanciu este Minus, are 24 de ani, a copilarit in Constanta si a terminat Informatica. S-a apucat de muzica in liceu si de atunci a facut, printre altele, IDM, 8-Bit, Dub si Hip-Hop experimental. A scos trei EP-uri la Arhiva7 (unul din ele facut cu un Game Boy) si a cantat la festivaluri din Romania (TMBase, Rokolectiv) si din afara (Wilsonic, Numusic, Todaysart), impartind scena cu artisti precum Luke Vibert, Cylob sau Hudson Mohawke.


De aproape doi ani colaboreaza cu Ion Dumitrescu la proiectul Minus si Ion, combinand Krautrock cu Dub Techno si punand accentul pe improvizatie. In 2010, dupa ce a fost acceptat la Red Bull Music Academy, cariera muzicala a lui Minus este in plina ascensiune, avand deja prima aparitie in cluburile londoneze.



Popup detector