Ministry of Sound lanseaza 'Dance Years 1993-1997'

21 Mai 2009 Saint BeatFactor

In aceasta vara, cea mai asteptata serie de compilatii de la Ministry of Sound revine cu o noua editie. Compilatia ‘Dance Years’ este o colectie a celor mai bune piese dance incepand cu anii 1988, pana in ziua de astazi.

Fiecare dintre cele 20 de albume este dedicat unui anumit an, si fiecare dintre ele vor fi lansate in diferite perioade ale anului 2009. Prima etapa a fost lansata in luna ianuarie, iar pe data de 25 mai, Ministry of Sound va lansa a doua colectie de albume care cuprinde perioada anilor 1993-1997.

Acest nou material reprezinta perioada in care muzica dance a primit pentru prima data un feedback masiv din partea mainstream-ului, este perioada in care s-au infintat supercluburile, conceptul de DJ a fost ridicat la rang superior si este momentul in care topurile au fost inundate de piese dance.

Printre artistii care pot fi gasiti in colectia mixata de Dave Pearce, se regasesc The Prodigy, Underworld, House Of Pain, Strike, Nightcrawlers, Armand van Helden, Goldie, Fatboy Slim, The Chemical Brothers, Blue Boy si multi altii.

Pearce a fost ales sa mixeze aceasta compilatie din pricina faptului ca este DJ si om de radio inca din anii 90, el fiind considerat unul dintre veteranii muzicii dance.


Popup detector