Mini-turneul lui Ilario Alicante continua saptamana aceasta

16 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul trecut, Ilario Alicante a mixat in clubul Zebra din Bacau (vineri 12 septembrie) si Chill Out din Sibiu (sambata 13 septembrie). Miercurea aceasta, 17 septembrie, Ilario Alicante va fi prezent in Bucuresti, la Daimon Concert Lounge.


Astazi, 16 septembrie, Ilario Alicante va fi in studio-ul postului de radio One FM, pentru un DJ set live impreuna cu Zotist si pentru a acorda un interviu. Daca sunteti pe receptie in jurul orelor 20.00, tune in!

Piesa Vacaciones en Chile poate fi auzita in cele mai importante cluburi si se pregateste pentru un salt calitativ, care il va duce direct in scena productiei muzicale. Ramaneti la curent cu proiectele lui viitoare care sunt deja mixate de Richie Hawtin, Loco Dice, Karotte, Marco Carola si alii.

Miercurea aceasta, 17 septembrie, Ilario Alicante va mixa la Daimon Concert Lounge impreuna cu Zotist.

Pentru evenimentul de miercuri seara, 17 septembrie, organizatorii au anticipat si eventuala temperatura mai scazuta si au asigurat locatia cu incalzitoare; de asemenea, ringul de dans va fi acoperit, deci frigul nu este un motiv pentru care sa ratati acest eveniment.








Popup detector