Milow si Andy C la B'estFest Summer Camp 2012

20 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Sfarsitul anului aduce vesti noi legate de programul B'estFest Summer Camp 2012, primele nume confirmate alaturi de Kreator in cadrul editiei urmatoare fiind Milow, nume reprezentativ pentru scena acoustic – pop, si Andy C, unul dintre cei mai buni DJ de drum and bass ai lumii.


Cei doi artisti se alatura asadar programului pe care B'estFest Summer Camp il pregateste pentru anul viitor, intre 6 - 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, B'estFest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.


Milow, interpret si compozitor de origine belgiana, se inscrie in randul artistilor contemporani de succes. Tanarul combina in piesele sale muzica folk cu elemente de pop acustic, vocea inconfundabila precum si prezenta scenica plina de carisma facand ca show-urile sale sa devina extrem de populare si apreciate in intreaga lume. Cover-ul realizat dupa piesa „Ayo Technology”, interpretata initial de rapper-ul 50 Cent alaturi de Justin Timberlake si Timbaland, i-a adus lui Milow succesul international in lumea muzicii, piesa ocupand primele pozitii ale clasamentelor din 14 tari, timp de 340 de saptamani. A urmat lansarea albumului „Milow” care i-a adus alaturi de vanzari record si care i-a confirmat succesul la nivel international, devenind totodata unul dintre cei mai prezenti artisti pe scena celor mai importante festivalurile europene. Cel mai recent material discografic lansat de Milow se numeste „North and South”, iar single-ul „You and Me (In My Pocket)” a devenit deja un hit in intreaga Europa.Considerat ca fiind unul dintre cei mai importanti DJ, precum si unul dintre pionierii muzicii d’n’b, Andy C isi merita pe deplin premiul de Best DJ castigat recent pentru a cincea oara consecutiv in cadrul premiilor Drum and Bass Arena Awards. Fondatorul RAM Recording Studio, Andy C si-a dedicat aproape doua decenii din viata muzicii pe care o indrageste, dj set-urile sale fiind un mix energizant de d’n’b cu influente din numeroase alte stiluri muzicale. Pe langa set-urile extrem de dinamice, visual-urile folosite ii completeaza perfect fiecare show pe care il sustine, devenind una dintre principalele atractii muzicale ale festivalurilor la care participa. Andy C se va afla vara viitoare, in premiera in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2012.Popup detector