Mii de fani au petrecut la setul lui Tiesto

27 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Mii de fani au petrecut la setul lui Tiesto
TAGS:
Peninsula  DJ 

Cel mai mare DJ din lume a promis un set grandios la CokeLivePeninsula! La orele 22.00, olandezul Tiësto a urcat pe Coca-Cola Main Stage, dupa ce multimea i-a scandat numele nerabdatoare.


Tiesto si­-a inceput setul de succes care l-a plasat aseara in istoria festivalului drept DJ-ul care a atras cea mai mare multime la petrecere.

Este greu de imaginat fani mai recunoscatori decat cei a lui Tiesto, care, din momentul in care acesta a urcat pe scena si i-a salutat, au dansat si au petrecut intr-o simbioza perfecta cu ritmurile mixate de idolul lor.

Timp de trei ore, ritmurile de trance si dibacia olandezului Tiesto au facut ravagii in fata Coca-Cola Main Stage si fie ca DJ-ul mixa hituri sau piese mai putin cunoscute, fanii, veniti inclusiv din Ungaria pentru acest eveniment, au fost teleportati in lumea celor mai bune petreceri de la nivel international.

Fireste, olandezul nu a venit doar cu track-urile proprii, inlcuzand in setul sau si piese suprizantoare de la trupe precum Red Hot Chili Peppers, the Killers sau Kings of Leon.

Setul a beneficiat de o tehnica si detaliile vizuale impresionante - gratii cu leduri in fata si in spatele pupitrului de DJ - ce au depasit toate performantele de pana acum de pe Coca-Cola Main Stage. CokeLive Peninsula a demonstrat vineri noaptea ca este un festival de nivel vest european.


Popup detector