Mii de fani ai lui Fedde Le Grand s-au calcat in picioare la festivalul Roskilde

08 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pentru a treia oara in istoria festivalului Roskilde, s-au luat masuri urgente de precautie pe arena unde Fedde Le Grand performa alaturi de Ida Corr si Camilla Jones. Show-ul era asteptat de majoritatea audientei sosite la festival, insa a fost intrerupt datorita miilor de fani care se calcau in picioare.

Fedde a reusit sa puna o singura piesa din ce ar fi trebuit sa fie, anume doua ore de show, dar luminile s-au aprins si muzica s-a oprit. Din fericire nimeni nu a fost ranit, deoarece securitatea a evacuat scena cu grija.

Aceasta masura este urmarea unui eveniment anterior, unde oamenii au murit calcati in picioare. Fedde declara dupa festival ca A fost un moment groaznic sa te uiti la ce se intampla si sunt atat de fericit ca nimeni nu a fost ranit de aceasta data. Oraganizatorii au intervenit imediat si au dat dovada de profesionalism. Regretam ca nu am putut sa tinem tot show-ul, dar siguranta este pe primul loc.

Dupa 45 de minute, cu paza sporita, arena s-a redeschis si Fedde a reusit sa faca un show electrizant timp de o jumatate de ora. Fedde Le Grand si Flamingo Records tin sa multumeasca organizatorilor si spectatorilor pentru cooperare si intelegere.



Popup detector