Mihai Popoviciu lanseaza "Trapped in Brakets", la Highgrade Records

09 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dupa o vara agitata si plina de gig-uri importante in cluburile din Europa, Mihai Popoviciu s-a intors in studio. Asa se face ca Mihai a lansat, la inceputul lunii decembrie, "Trapped in Brakets", la label- ul Hihgrade Records.


Acesta este release-ul cu numarul 87 al casei de discuri, este disponibil in format vinyl si digital si contine trei piese, "Trapped in Brakets", "Second Scale" respectiv "Adviced". Materialul pregateste terenul pentru albumul de debut semnat Mihai Popoviciu, programat spre lansare in luna mai a anului viitor, la acelasi Highgrade Records.


Desi este considerat de anumite publicatii straine un "newcomer" in House si Techno, discografia lui Mihai Popoviciu vine sa contrazica aceasta idee.


Cu materiale lansate la label-uri ca Gigolo Records, Level Non Zeri, brise, Diynamic sau Highgrade, inca de la inceputul anilor 2000, Mihai Popoviciu este astazi unul dintre cei mai prolifici si apreciati producatori de muzica electronica din Europa de Est. Agenda incarcata a lui Mihai Popoviciu vine sa confirme o data in plus succesul international de care se bucura.


Pentru finalul acestui an, Mihai va bifa o vizita in celebrul Panorama Bar, din Berlin, pe 18 decembrie. Cele mai importante gig-uri din 2011 pentru Mihai Popoviciu sunt in clubul S-One (Essen), pe 15 ianuarie, la The Civic Underground (Sydney), pe 26 martie, la L'Entrpot (Strasbourg), pe 1 aprilie, in Newberlinclub (Neumarkt), pe 28 mai si pe 25 iunie, la Munchen, in clubul Harry Klein.


Popup detector