Mick Wills mixeaza in septembrie in Sibiu

06 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul german revine in Sibiu pentru un party marca Hipodrome. Line up-ul este completat de DJii locali Das Komitee si Toygun, iar pretul intrarii este de 15 lei.


Despre Mick Wills ati mai citit cu siguranta pe BF, insa pentru cei mai putin familiarizati cu acest artist, puteti gasi mai jos o serie de dj mixuri de-ale sale.


Provine dintr-un orasel de langa Stuttgard, mixeaza "de cand se stie" si a inceput sa colectioneze discuri la o varsta frageda. A lansat la International Deejay Gigolo Records, Minimal Rome, Nation, iar pentru viitor pregateste un nou proiect muzical cu Traxx.


La jumatatea lunii octombrie 2010, Mick Wills a mixat in Sibiu si Cluj Napoca, in cadrul unui weekend maraton, despre care puteti afla cum a fost de aici. Iar un scurt interviu (in engleza) este aici.


Ca DJ, Mick Wills este total imprevizibil; cei care l-au prins in cluburi precum Session, Kristal Glam sau Studio Martin din Bucuresti, si Sibiu, pot confirma. Pentru ceilalti, va puteti astepta la ceva de neasteptat.


MickWillsDemoMixCD16 by MICK WILLS



Cat despre Das Komitee si Toygun, DJii romani care completeaza line up-ul, mai jos puteti asculta cateva mixuri:







Popup detector