Michael Jackson pregatea doua albume noi

03 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Michael Jackson pregatea doua albume noi, fiind motivat de dragostea fanilor si de dragostea pentru copiii sai, potrivit revistei Billboard, care a stat de vorba cu colaboratorii artistului.

El lucra la un CD pop impreuna cu Akon si compozitorul Claude Kelly, dar si la un LP cu muzica clasica.

"Fanii mei inca exista. Inca ma iubesc. Ei traiesc”, a declarat Michael Jackson, potrivit lui Akon, referitor la motivatia sa de a inregistra in continuare si de a aparea din nou pe scena.

"Copiii erau, insa, cei mai importanti pentru el si ei nu-l vazusera niciodata pe scena. Incerca sa creeze cel mai grozav spectacol pentru ei”, a mai povestit Akon.

Claude Kelly, compozitorul melodiei "Hold My Hand”, care a scapat anul trecut pe internet, a declarat ca Michael Jackson lucra cu aceeasi pasiune dintotdeauna:

Compozitorul David Michael Frank a marturisit ca in urma cu aproximativ doua luni a primit un telefon de la un asistent al artistului, care ii propunea o colaborare la un album instrumental de muzica clasica.

"Avea doua demo-uri ale unor compozitii ale sale, dar nu erau finisate”, a povestit Frank, care s-a declarat impresionat de cunostintele lui Michael Jackson in materie de muzica clasica.

Cu vreo doua saptamani in urma, Regele l-a sunat pe David Michael Frank pentru a afla cum merge orchestratia la bucatile pe care i le incredintase. "El a mentionat ca doreste sa inregisterze mai multa muzica instrumentala, intre care si o piesa de jazz”, a mai declarat compozitorul.

"Sper ca intr-o zi familia sa va decide sa inregistreze aceasta muzica in semn de tribut si sa arate lumii profunzimea geniului sau artistic”.


BestMusic


Popup detector