Michael Jackson in concert, duminica la Bucuresti

02 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Duminica, 5 iulie, vocea lui Michael Jackson se va auzi din nou la Bucuresti!

Incepand cu ora 19.00, toti cei care il iubesc pe Regele Muzicii Pop sunt asteptati pe stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter pentru a urmari concertul "Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, sustinut de artist pe 1 octombrie 1992.

La 17 ani dupa primul concert pe care Michael Jackson l-a sustinut la Bucuresti, Nova Music/Sony Music si MTV ii cheama pe fanii megastarului la evenimentul dedicat memoriei artistului, "Remember Michael Jackson at Bucharest”, eveniment sprijinit de Primaria Sectorului 1 si Federatia Romana de Atletism.

Fanii lui Michael Jackson sunt asteptati de la ora 19 pe stadionul Tineretului Iolanda Balas de pe Bulevardul Marasti, numarul 26, pentru a retrai cele mai importante momente din cariera artistului pop, prin care si cele mai bune videoclipuri si piese ale superstarului.

Iar de la ora 21.oo, "Live in Bucharest: The Dangerous Tour” va putea fi urmarit simultan pe stadionul Iolanda Balas Soter si pe MTV. Cele 122 de minute de concert vor putea fi urmarite si sub forma de streaming pe www.mtv.ro.

"Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, concertul ce va putea fi urmarit duminica, 5 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Iolanda Balas Soter, este singurul show live Michael Jackson care a fost lansat pe DVD. Peste 70.000 de fani au urmarit concertul artistului pe Stadionul National la 1 octombrie ’92, facand ca show-ul din Romania sa fie unul dintre cele mai tari din turneul "Dangerous”.

Importanta concertului Michael Jackson a fost pentru romani una nu numai artistica, ci si politica: Jackson a fost primul superstar care a concertat in Romania dupa revolutia din 1989.

Versiunea de pe DVD a show-ului din Romania a fost difuzata in 1992 la HBO, care a inregistrat atunci o audienta record. Pe langa concertul de la Bucuresti, ‘Live in Bucharest: The Dangerous Tour’ mai contine imagini filmate la Madrid sau pe Wembley. Pana in prezent, DVD-ul s-a vandut in peste 850.000 de exemplare.



Sursa: Nova Music



Popup detector