Michael Jackson a fost inmormantat

10 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Michael Jackson isi poate gasi linistea, trupul sau fiind inmormantat, in sfarsit, la cimitirul Forest Lawn din Hollywood.

Inmormantarea Regelui muzicii pop a fost simpla si restransa, familia starului fiind atat de ingrijorata ca fanii vor da navala la cimitir, incat au tinut secreta locatia exacta. Ba chiar se gandesc sa mute sicriul in care se afla artistul daca incep sa apara probleme de securitate.

"Michael a fost inmormantat, insa, in afara de membrii familiei si conducerea de la Forest Lawn nu stie nimeni locul exact", au declarat surse de la cimitir pentru The Mirror.

Intotdeauna s-a crezut ca Michael va fi inmormantat langa bunica sa, Martha Bridges. Ea a murit in 1990, la varsta de 83 de ani, si a fost inmormantata tot la Forest Lawn, sub un copac mare.

Michael chiar a fost fotografiat anul acesta mergand la mormantul bunicii sale, si este stiut ca cei doi erau foarte apropiati.

Cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills se afla in apropierea studiourilor Disney, Universal si Warner si gazduieste mormintele mai multor personalitati din lumea muzicala, printre care Andy Gibb, de la Bee Gees, cantaretul de jazz Ray Brown si o parte a cenusei lui Michael Hutchence, solistul INXS.

Michael Jackson a decedat la 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac.


Popup detector