Mergi gratis la Basement Jaxx, Moderat & Aeroplane la Arenele Romane!

25 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Nu este nevoie sa te dai de trei ori peste cap si nici sa stii pe de rost discografia Modeselektor-ilor pentru a castiga o invitatie la evenimentul de pe 27 iunie de la Arenele Romane. E suficient sa raspunzi la o banala intrebare. In rolurile principale vor juca Basement Jaxx, Moderat si Aeroplane, cu suport local din partea dubstepper-ului TRG si britanicului cu acte romanesti in regula Tom Wilson.


Beat Factor pune la bataie opt invitatii de cate o persoana la acest eveniment. Membrii logati se pot inscrie la concurs AICI.


Castigatori de premii Grammy si Brit Awards pentru cel mai bun act sau cel mai bun album ( “Kish Kash”) ani la rand, Basement Jaxx , un duo compus din Felix Buxton si Simon Ratclife, este un nume greu pe scena muzicii electronice. Cei doi britanici au avut primul contact cu clubbing-ul inca din anii ’90, iar in 1994 obtin o rezidenta la clubul Rooty, nume care a ajuns sa fie si titlul celui de-al treilea album al artistilor. De-a lungul anilor, Basement Jaxx au devenit o sursa de inspiratie pentru enorm de multi producatori si DJ din toate colturile lumii, fiind astazi in mod cert un simbol al Marii Britanii in ceea ce priveste muzica de calitate.


MODERAT este mai mult decat muzica, este un proiect audiovizual servit de binecunoscuta casa de discuri BPitch Control si format din producatorii de origine germana Apparat si Modeselektor, condimentat cu visuals semnate de PFADFINDEREI. Primul album a fost lansat pe 11 mai in format CD, deluxe edition (CD & DVD) si vinyl la BPitch Control si este precedat de un turneu mondial care include si gig-ul la The Mission, in Bucuresti.


Aeroplane, un proiect muzical diferit, inovator si fresh format din doi tineri belgieni Stephen Fasano si Vito Deluca, se remarca printr-un sound nou, inovator. Au facut ravagii printre iubitorii de muzica house cu influente disco si funk printr-un podcast pentru Resident Advisor la mijlocul anului trecut, mix ce a inregistrat aproape cel mai mare numar de download-uri din ultima perioada. Acelasi feedback l-au avut si acum cateva luni, cand au mixat compilatia care s-a vandut impreuna cu revista numarul unu in lume dedicata muzicii electronice - Mixmag. Beat-urile disco si sunetele de chitara psychedelice sunt elemente ce se regasesc in toate materialele celor doi belgieni, fie ca este vorba despre productiile proprii, remixurile pentru alti artisti sau mixurile lor. In 2007 lanseaza albumul "Caramellas/Aeroplane" la label-ul Eskimo Recordings, album care s-a bucurat de un feedback exceptional din partea celor care compun scena muzicii electronice, fie artisti, fie simpli ascultatori. Au remixat deja nume ca MGMT, Grace Jones, Coyote, Friendly Fires, Cobra Dukes, Das Pop si Lindstrom, iar aceasta prima aparitie pe scena Romaniei de la Arenele Romane se numara printre alte zeci confirmate in Europa si SUA.


Linkuri utile:


Interviu Modeseletor


Mix Aeroplane


Mixuri TRG


Mix Tom Wilson


Popup detector