Maxxi Soundsystem si Hyperpotamus la Chestionabil Joint 18

03 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Dupa aproape trei luni de absenta, Chestionabil revine cu editia numerul 18, in proaspat deschisul Entourage de pe lacul Herestrau, cu Maxxi Soundsystem, Hyperpotamus si Cos Mir.


Maxxi Soundsystem aka Sam Watts e un nume nou pe scena clubbingului englez respirand prin tot...i porii audio vibe-ul inovativ al label-ului bristolez Futureboogie (care adaposteste, printre altii, si numele rezonant Julio Bashmore).


Inca de la primul sau hit din 2010 "Criticize", Sam s-a revendicat de la traditia house a Chicago-ului careia i-a dat un twist contemporan prin adaugarea de hook-uri RnB si bassline-uri de garage. Cunoscut si pentru remixurile sale inspirate ale unor piese 2 Bears si Hercules and Love Affair, Maxxi Soundsystem vine la Chestionabil dupa ce si-a lansat recent EP-ul "Make or Break infuzat de probabil cele mai reusite productii house ale sale de pana acum.


Cu omul-orchestra Jorge Ramirez-Escudero mai cunoscut ca Hyperpotamus avem deja o istorie, fiind unul din cei mai interesanti invitati ai editiei Rokolectiv de anul trecut. De atunci, spaniolul stabilit in Londra si-a adunat mai multi fani prin live-urile spectaculoase (a deschis si pentru Animal Collective dar si pentru Scorpions!) in care reuseste sa faca din acapella un instrument in sine si din beatbox un gen mai divers decat credeati.


Pretul intrarii este de 30 de lei.


Popup detector