Matthias Tanzmann mixeaza la Arenele Romane

14 Martie 2012 romania bestmusic Best Music

Matthias Tanzmann va mixa la Arenele Romane din Bucuresti, sambata, 16 iunie 2012. Gig-ul sau este inclus in cadrul evenimentului ce marcheaza implinirea a 11 ani de Nights.ro.

Matthias Tanzmann si-a inceput cariera de DJ in 1997 in Leipzig, Germania, mixand regulat la faimosul club Distillery, unde si-a "petrecut" rezidenta mai bine de un deceniu. Aceeasi perioada culmineaza si cu primul sau release, alaturi de Daniel Scholz, la Dessous Recordings, sub numele de Gamat3000, urmat la scurt timp de alte lansari de materiale audio la label-urile Freude Am Tanzen, Lo-Fi Stereo si FM Musik.

Fondat in anul 2000, label-ul Moon Harbour Recordings a ajuns intr-un timp extrem de scurt sa fie sinonim cu muzica deep-house si tech-house de calitate. O mare parte din inregistrarile lui Tanzmann se gasesc in colectia label-ului, cum de altfel se gasesc materiale audio semnate LunaCity Express, Marlow, Martinez si Dan Drastic . In 2006 Tanzmann a lansat un al doilea label, Cargo Edition, care a atras langa el nume precum Michael Melchner, Ekkohaus, Markus Schatz, Sven Tasnadi, Vera si Juno6.


Popup detector