Matt Bellamy (Muse), speriat de sfarsitul lumii

25 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Matt Bellamy (Muse), speriat de sfarsitul lumii
TAGS:
Muse 

Solistul trupei Muse, Matt Bellamy, este convins ca sfarsitul lumii se apropie, asa ca si-a facut provizii de fasole si chiar si-a cumparat un topor, ca sa nu-l ia prin surprindere apocalipsa, relateaza The Sun.

Desi pare putin probabil ca acest lucru sa fie adevarat, cantaretul sustine ca teoria conspiratiei l-a cuprins odata cu inregistrarile pentru noul album, `The Resistance`, care apare pe 14 septembrie.

Prin urmare, Matt Bellamy a dat iama in magazin si a golit raftul cu conserve de fasole. Si-a luat 50, dupa cum scrie The Sun. Va intrebati la ce i-ar folosi toporul? Pai cu el ar taia lemne pentru foc.

Am citit undeva ca Marea Bitanie va fi sub asediu timp de 7 zile si va ramane fara ulei. In alte 7 zile ramane fara mancare. De aceea am cumparat conservele de fasole. Cu toporul tai lemne pentru foc, citeaza publicatia britanica.

Iubita lui Matt Bellamy, Gaia Polloni, psiholog de meserie, a incercat sa-l calmeze, dar in zadar.

Replica lui Matt: E italianca. Ei (italienii) au mai vazut asa ceva. Imperiul Roman s-a format si s-a distrus. E mai calma cand vine vorba de istorie si politica.

Revenind la albumul `The Resistance`, prima piesa ce urmeaza a fi promovata se intituleaza `Uprising` si `vorbeste` despre nelinistea oamenilor de pe Planeta.


via bestmusic


Popup detector