Massive Attack lanseaza o compilatie cu piesele care i-au inspirat

23 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Grupul britanic Massive Attack va lansa la casa de discuri Rapster o compilatie cu piesele care i-au inspirat pe Robert del Naja si Grant Marshall de-a lungul timpului, informeaza portalul Resident Advisor. Materialul va iesi pe piata in luna februarie.

Protected contine piese de la Wally Badarou, John Holt, William De Vaughn si multi altii, dupa cum puteti observa din track list-ul de mai jos.

Grupul Massive Attack a concertat anul trecut si in Romania, in ceea ce a fost considerat de catre publicul si presa de specialitate locala drept unul dintre cele mai bune concerte ale anului (al doilea dupa concertul trupei Metallica). Poze din concertul de la Bucuresti puteti gasi AICI.

Forta deschizatoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost şi sunt unul dintre cele mai inovatoare şi influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic o fuziune senzuala şi cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub şi sampling-uri bine alese a dat tonul multor tendinte, deschiznd drumul pentru artişti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el nsuşi un absolvent al academiei Massive Attack. Massive Attack sunt renumiti nu numai pentru muzica lor speciala, dar si pentru prestatiile live. Combinatia dintre muzica lor si vizualurile United Visual Artists (colectiv de artisti printre ai carui clienti se regasesc si U2) reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.



Pentru videoclipuri cu Massive Attack, click AICI.

Track list Protected:

01. Wally Badarou Mambo
02. Lowrell - Mellow Mellow
03. William De Vaughn - Be Thankful For What You've Got
04. Al Green I'm Glad You're Mine
05. James Brown - Never Can Say Goodbye
06. Isaac Hayes Ike's Mood
07. Billy Cobham Stratus
08. Lewin Bones Lock - Five Man Army Dub
09. John Holt - Man Next Door
10. The Blackbyrds - Rock Creek Park
11. Pieces Of A Dream It's Time For Love
12. Rufus & Chaka Khan - Any Love


Popup detector