Massive Attack, flatati ca piesele lor sunt folosite la TV

27 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Membrii trupei Massive Attack sunt flatati ca piesele lor sunt folosite pe diferite show-uri TV.

Muzicienii britanici au fost socati ca piesele lor au fost cantate in documentare "miserabile" si "documentare tulburatoare", dar acum se simt flatati, si deloc deranjati atata timp cat programul suna autentic.

3D a declarat: "Stiu, veti gasi piesele noastre in cele mai intunecate si tulburatoare documentare, in tot ceea ce e mai "greu si apasatori", este complet opusul modul in care am inceput noi, dar daca ideea exprima autenticitate, atunci aceea este realitatea, si este flatant".

Muzicienii au crescut in popularitate in Statele Unite datoria serialului House MD si a piesei produse de acestia, Teardrop, folosita ca tema principala a serialului.

In timp ce nu sunt deranjati ca piesele lor sunt folosite in astfel de circumstante, acestia se frustreaza cand piesele lor sunt reproduse si folosite fara permisiunea lor.

Del Naja a explicat pentru Sunday Times Culture: "Nu, nu pot folosi piesele pentru publicitate, dar mereu se gasesc producatori care sa copieze ce faci tu si sa o mentina la limita ilegalitatii".

Viitorul album al trupei, Heligoland, va aparea pe 8 februarie, adica in doar cateva zile. Fiti pe faza.


Popup detector