Markus Schulz cucerit de romanca Aimi

24 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Markus Schulz cucerit de romanca Aimi
TAGS:
Markus Schulz 

Adina Butar, cunoscuta in Romania sub numele de Aimi, nu face senzatie doar pe piata muzicala autohtona, artista l-a cucerit definit pe Dj-ul Markus Schulz si este vazuta tot mai des in compania acestuia.


Recent, cantareata a semnat cu Schulz Music Group, agentia de management apartinand DJ-ului si in urma cu cateva zile a fost prezenta la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri internationale, Winter Music Conference, care a avut loc la Miami. Invitatul de onoare al serii a fost chiar Dj-ul de origine germana Markus Schultz care si-a facut aparitia pe covorul rosu cu Aimi.

"Felul in care Adina canta si isi scrie piesele transmite o emotie cat se poate de reala pe care este foarte greu sa o falsifici! Este exact ce am cautat de foarte mult timo, are o voce foarte buna si arata si extreme de bine! Nu poti cere mai mult de la un artist!” a spus Schulz despre Aimi.


Aimi este cunoscuta pe piata muzicala din Romania pentru single-urile Out of My Way, Deep Inside si Power of Goodbye. Artista va colabora cu Markus Schulz pentru noul lui material si urmeaza sa lanseze in Romania un nou single cat de curand.



Popup detector