Markus Homm a lansat doua EP-uri

31 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Markus Homm a lansat doua EP-uri
TAGS:
markus homm 

Artistul de origine romana, Markus Homm, reprezentat in tara de agentia Cyclic, a lansat saptamana trecuta doua EP-uri la Highgrade Records, respectiv la label-ul Brise Records.


"Coming Home EP" este materialul realizat de Markus Homm in colaborare cu Todd Bodine, colegul din roster-ul Highgrade Records, label la care a fost lansat, pe 22 august, acest EP.


Release-ul contine patru track-uri tech-house/deep-house si este disponibil pe magazinul online de profil, Beatport.


O zi mai tarziu, pe 23 august, Markus a semnat un nou material, de aceasta data la Brise Records, primul Solo EP la acest label. "Violent Movement" contine trei piese, a beneficiat de o lansare pe vinyl si este disponibil, in aceasta forma, pe site-ul specializat Decks.de.


Roman la origini, Markus Homm s-a stabilit inca de mic in Germania. In 2001, la 21 de ani, bifeaza primul gig in Nurenberg, iar cererile cluburilor de profil cresc rapid. La multi ani de la plecarea in Germania, este invitat sa mixeze in Romania si ramane profund impresionat de scena de profil de la noi.


Asa se face ca in 2004 decide sa deschida propriul magazin de discuri in Sibiu. Intre timp, deprinde arta productiei muzicale, devenind alaturi de Mihai Popoviciu unul dintre cei mai apreciati producatori de gen.


Popup detector