Mark Knight este noul rezident al clubului Pacha

11 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul britanic Mark Knight, a anuntat acum doua zile ca va fi noul rezident al clubului Pacha din New York, sub brand-ul Toolroom Knights. Petrecerea de inaugurare va avea loc pe data de 27 februarie. Artistul declara ca s-a indragostit de atmosfera clubului Pacha inca de anul trecut, cand a avut un gig in New York.

"M-am gandit ca anul 2009 ar putea fi anul in care sound-ul Toolroom Knights sa ajunga si in State, iar Pacha pare a fi locul perfect pentru acest experiment. Am fost intotdeauna fascinat de mostenirea clubbing a New York-ului, felul in care totul se structureaza in jurul unui singur DJ si a unui singur set, intr-o singura noapte.

Daca e sa privim in urma, ne aducem aminte de Studio 54 cu Larry Levan la pupitru, apoi Danny Tenaglia si Junior Vasquez, la legendarul Second Factory cu Sasha & Digweed. Dar, acum, pare a fi o gaura in toata aceasta mostenire, asa ca m-am gandit ca e momentul ca cineva sa faca un nou pas si sa reinventeze aceasta miscare clubbing. declara Knight.

Vorbind despre set-urile sale Knight sustinea ca "nu vreau sa ma folosesc de cunoscutele clisee in materie de sound, vreau ca lumea sa fie dispusa sa calatoreasca alaturi de mine. Vreau sa fac un tablou al muzicii lui Mark Knight, vreau sa incep cu sound-uri deep si apoi sa trec in alt stil si in altul, cu care sa pregatesc finalul techno. Vor fi release-uri Toolroom Records, cu multe track-uri si edit-uri in exclusivitate. Vreau sa fie o noapte pentru minte si pentru oameni pasionati de muzica. Dar cel mai important lucru pe care-l astept de la aceasta rezidenta, este sa aduc acel sentiment de party de club, asa cum era odata in New York".


Popup detector