Mark Knight: "Suprematia techno si minimal a incetat, house-ul este la putere"

30 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Ca fondator si conducator al unuia dintre cele mai mari label-uri de muzica electronica din lume, Toolroom Records, Mark Knight a declarat recent intr-un interviu pentru portalul australian ITM, ca trend-ul dominant pentru aceasta vara in Ibiza, si nu numai, este house-ul.

Techno-ul si minimal-ul au stapanit cluburile de pe insula in ultimii ani, dar Mark spune ca vocalul si instrumentele live revin in forta.

“Sound-ul in Europa a redevenit foarte, foarte housey. Dj-ii techno au inceput sa mixeze din ce in ce mai mult house, iar daca te duci la un party Cocoon de exemplu, asculti muzica anilor ‘94 sau ‘95”.

“Tota lumea s-a speriat la un moment dat de directia in care a luat-o muzica techno, sound-ul devenind foarte obscur si rece. Dar cred ca house-ul groovy si vocalele sunt in voga acum. Intradevar nu toata melodia, dar elementele de voce apar tot mai des, iar instrumentele live sunt nelipsite. Cred ca acesta va fi trend-ul acestei veri in Europa si se indreapta in directia New York. Suprematia techno si minimal a incetat, house-ul este la putere”.


Popup detector