Mario Joy a lansat single-ul "Bad Habit (Badonkadonk)"

15 Februarie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Mario Joy a lansat single-ul

Mario Joy a lansat cel mai nou single intitulat “Bad Habit (Badonkadonk)” ce vine la pachet cu un video foarte dinamic pe masura energiei piesei. Artistul a anuntat ca il va lansa in ziua in care v-a depasi 1 milion de followers pe Shazam si s-a tinut de cuvant.


Piesa “California” i-a adus in anul 2016 locul 3 in topul audientelor radio/tv din Romania, locul 1 la radiouri din peste 20 de tari precum Rusia, Turcia, Bulgaria si multe altele din Europa de Sud-Est, zeci de milioane de vizualizari pe Youtube, un contract cu Ultra Records/ Sony Music si lista continua.


Rugat sa ne zica cateva cuvinte despre piesa si video, Mario Joy a declarat: “Bad habit este o piesa plina de energie care cu siguranta te face sa dai din cap. Are un vibe pozitiv, te indeamna la dans, iar videoclipul consider ca se potriveste foarte bine cu atmosfera piesei. Just play it!!! “


Tot cu entuziasm aflam ca in luna aprilie Mario Joy isi va lansa primul album intitulat “This is me”, piesa “Bad habit” fiind un extras pe single al acestuia.



Popup detector