Marika - in rosterul agentiei Cyclic

25 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Marika - in rosterul agentiei Cyclic
TAGS:
marika 

Marika, unul dintre cei mai iubiti DJ-i si producatori romani, se alatura Cyclic Agency, incepand din aceasta toamna.


Marika este unul dintre putinii DJ-i, producatori si promoteri care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor '90. Intre 1998 si 2004, Marika a fost redactor si producator la emisiunile Metropolis si Rockada, de pe primul canal de muzica din Romania, Atomic TV, iar in 2005 ajunge pana in finala cunoscutului concurs de DJ autohotoni, Heineken.


Tot in 2005 incepe colaborarea cu Expirat Club si Other Side, fiecare seara de miercuri desfasurandu-se sub numele Selectro. In 2010, Selectro obtine la Nights.ro Awards premiul pentru "Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania", premiu castigat si in anul 2011. Selectro este si numele emisiunii realizate de Marika in fiecare seara de miercuri, pe Dance FM.


Cyclic Agency este una dintre cele mai importante agentii de booking din tara, in acest moment. Intre artistii romani reprezentati exclusiv de Cyclic Agency se numara Adrian Eftimie, Optick, Mihai Popoviciu, Rosario Internullo, Jay Bliss, Mahony, BOg, Mano, Atapy, Proof, Liquid si, mai nou, Marika. Lor li se alatura o serie de artisti straini foarte apreciati la noi. Intre ei, Andrey Pushkarev, Gorje Hewek, Izhevski, Markus Homm, Alex Flitsch, Dandy, Monoroom sau Surrealism.


Popup detector