Mariah Carey, in topul pieselor de dans Billboard

16 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Fie ne-am dilit noi si nu mai stim pe ce Dumnezeu mai dansam, fie pentru cei de la Billboard dansul inseamna atingere corp la corp in ritm de blues.

Dupa cum spune si titlul, Mariah Carey si a sa piesa I Want to Know What Love Is, un cover cam sinistru dupa Foreigner, este pe locul doi, deci 2, adica DOI, in topul celor mai cunoscute si vandute piese de DANS. Piesa este o mare lalaiala, in care Marioara plange si tipa de parca trezeste si mortii, dar este privita ca o piesa de dans.

Intelegem Lady Gaga, de pe locul trei: un pic de pop, un pic de trance si o incropeste de un club-dance, intelegem si Janet Jackson, si Make Me, de pe locul 5, ca doar piesa pare produsa de Basshunter si David Guetta dupa ce au stat nemancati doua saptamani. Dar, episodul Mariah este clar un mister.

Sa va mai chinuim un pic? In top mai apare si Britney, semi-dezbracata in piesa 3. Asa se numeste piesa, 3, nu tipati la noi.

Topul e salvat de Moby, Depeche Mode si The Gossip, pierduti pe undeva prin clasament.

Mai jos puteti asculta, daca va tin urechile, piesa domnitei, cantata live.Este piesa I Want to Know What Love Is de dans?


Da


Nu

Cei care voteaza DA sunt rugati sa argumenteze, printr-un comentariu, ca poate ne luminam si noi :).


Popup detector