Marco & Seba lanseaza single-ul 'Show Me the Way' in colaborare cu INNA

25 Aprilie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Marco & Seba lanseaza single-ul 'Show Me the Way' in colaborare cu INNA

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) prezinta un nou single, “Show Me the Way” in colaborare cu INNA.


“Show Me the Way” a fost compusa si produsa de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, regizor si DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu tinute Cristina Savulescu x Seen.


Marco & Seba feat. INNA - Show Me the Way



Marco & Seba au compus si produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI printre care “Gimme Gimme”, “Diggy Down” sau “Hot”, “Sun is Up”, \"Deja VU\", \"Club Rocker\".


“Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi si ne bucuram sa vedem ca si publicul apreciaza muzica pe care o cream impreuna.


Show Me the Way este o piesa care transmite multa energie si care, cu siguranta, va va face sa dansati.”, au declarat Marco&Seba.


Marco & Seba se bucura de succes si in strainatate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas s-a auzit in cinematografele din intreaga lume fiind inclusa pe coloana sonora a filmului “Fifty Shades Darker”.


Nicki Minaj & Nick Jonas - Bom Bidi Bom


https://www.youtube.com/watch?v=T04UWqGPiq0


Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.


Piesele incluse pe coloana sonora a primului “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes in intrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.


De asemenea, au compus si piesa \"Hypnotised\" interpretata de AKON.


AKON - Hypnotised


https://www.youtube.com/watch?v=OxG8KDWCU3w


Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.


Marco & Seba:


https://www.facebook.com/MarcoAndSEBA/


https://www.instagram.com/marcoandseba/?hl=ro


Global Records


www.globalrecords.com


http://www.facebook.com/globalrecordscom


http://www.instagram.com/globalrecords


https://www.youtube.com/globalrecords



Popup detector