Marco Carola mixeaza in Bucuresti sambata aceasta

11 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Marco Carola, artistul italian ce a impresionat la fiecare aparitie a sa in Romania, revine in Kristal Glam Club sambata, 16 mai 2009.


Desi la inceputurile carierei a fost influentat de house si italo-disco, Marco Carola a ales techno drept cel mai potrivit stil pentru a se exprima muzical. Stilul sau de a mixa pe 3 platane l-a transformat in unul dintre cei mai cautati DJ de techno de la finalul anilor 90.


Si-a fondat in 1996 propria sa casa de discuri pe care a numit-o Design Music, dupa care a continuat cu Zenit, Question si Domino. Ultmii doi ani au fost explozivi pentru el, conturandu-si un stil propriu in care zona house si balansul simplist al zonei techno-minimal se imbina perfect.


In warm-up Prik si Dan Andrei, doua tinere talente marca Sunrise. De cand si-a inceput cariera in muzica electronica, s-au intamplat multe lucruri frumoase in viata de artist a lui Prik. Marco Carola Pascal F.E.O.S. , Monika Kruse, Sascha Funke sau Troy Pierce sunt doar cativa dintre cei care l-au intalnit in pupitru. In 2008 a cantat pentru prima data peste hotare, in clubul Underground din Ibiza. Tenax din Florenta si Silo din Leuven sunt doar cateva din confirmarile pentru anul 2009. La doar 4 ani dupa ce si-a achitionzat primul mixer, Prik este invitat sa mixeze la multe evenimente, alaturi de artisti romani si internationali: Pascal FEOS, Monika Kruse si Sascha Funke. Dan Andrei, craioveanul talentat, modest si perseverent, are deja o placa pe care este inscriptionat numele sau, lansata la celebrul label romanesc [a:rpia:r]. A mixat in deschiderea Luciano b2b Ricardo Villalobos in cadrul 7Festival 2007, apoi alaturi de Meshkov, Bvoice si Bill Patrick la Club Session.


Pretul intrarii este de 20 ron pana la ora 00:00 si 40 ron dupa ora 00:00.


Popup detector