Marco Carola, Sascha Funke, ZIP si Bill Patrick in luna decembrie in Bucuresti

29 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Ultima luna a anului 2007 va aduce in clubul Session din Bucuresti o serie de DJ-i si producatori internationali, intre care germanul Sascha Funke de la B Pitch Control, Marco Carola, fondatorul label-ului Perlon, ZIP, Bill Patrick, duetul britanic Audiojack.

Iata programul complet in luna decembrie al clubului Session:

Pe 1 decembrie vor mixa incepand cu orele 04.00 Troy Pierce impreuna cu Gaiser (care va performa un live act), iar in deschidere DJ-ul roman El Cezere. Pe 7 decembrie, duetul Audiojack vor da tonul petrecerii unui nou weekend clubbing, impreuna cu Pagal si Frantz. Cu o seara mai tarziu, 8 decembrie, este randul lui Bill Patrick sa arate de ce este in stare. Pe langa el, vor mai fi prezenti Ali Nasser si Dan Andrei.

Marco Carola impreuna cu Praslea si Herodot sunt actorii principali in noaptea de 15 decembrie, iar cu o seara mai tarziu una din emblemele B Pitch Control, Sascha Funke, va fi eroul clubului Session; Kozo si Prik vor mixa in deschidere.

Ultimele doua petreceri din acest an din clubul Session le sunt rezervate celor trei [a:rpia:r], care vor da o petrecere cu ocazia lansarii celui de-al treilea disc al label-ului [a:rpia:r] (despre care va vom informa la momentul oportun). Revelionul il puteti petrece tot in Session, cu ZIP, Raresh si Praslea.

Pentru luna decembrie avem si concursuri cu invitatii la o parte din petrecerile din Session, asa ca fiti pe faza la sectiunea CASTIGA.


Popup detector