Maine incepe Cokelive Peninsula

22 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Maine incepe Cokelive Peninsula
TAGS:
Prodigy  Peninsula  festival 

Muzica, corturi, wati, paprika, bungee jumping, zgomot, aplauze! O petrecere non-stop - vreme buna, concerte senzationale, garantate chiar de artisti, si activitati diverse, ii asteapta pe vizitatori incepand cu joi, 23 iulie la CokeLive Peninsula, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend din Targu Mures. A saptea editie a festivalului va oferi experienta a patru zile petrecute la intensitate maxima impreuna cu cei dragi si cu prieteni noi.

Atat Administratia Nationala de Meteorologie cat si prognoze meteo din strainatate anunta pentru Targu Mures, pe perioada festivalului, vreme buna si insorita, astfel incat distractia in aer liber nu va avea niciun impediment.

Pentru ca totul sa decurga perfect, pregatirile se apropie de final: majoritatea corturilor care vor gazdui concertele sau evenimentele derulate de sponsorii si organizatiile non-guvernamentale au fost montate deja.

In premiera la editia din acest an mai multi artisti au transmis mesaje fanilor care vor veni sa ii vada in concert.

Olandezul Tiesto promite peninsularilor un „set grandios” pe 24 iulie, pe scena Coca-Cola Main Stage, iar Iris isi asteapta „cu drag” fanii la primul concert de festival, dupa revenirea lui Cristi Minculescu.

Liderul trupei Nine Inch Nails, Trent Reznor s-a declarat mare fan al scotienilor de la Primal Scream, care vor canta sambata inaintea lor pe Coca-Cola Main Stage. Reznor a tinut chiar sa isi ceara scuze pentru faptul ca nu a venit cu formatia mai demult in Europa de Est. Se pare ca polonezii i-au aratat lui Trent Reznor cum se petrece in aceasta parte a lumii, iar peninsularii nu vor fi mai prejos!

Bomba de energie The Prodigy a anuntat prin intermediul unui interviu acordat CokeLive Peninsula ca europenii de est sunt in permanenta o provocare, pentru ca le dau sentimentul unei experiente inedite.

„De fiecare data cand cantam aici (in Europa de Est – n.) avem un sentiment de proaspat, oamenii chiar apreciaza concertele noastre. Alte formatii nu fac efortul sa mearga acolo, dar noi iubim sa facem asta, ne place provocarea./…/ Acesta a fost unul din cei mai buni ani pe care i-am avut vreodata, toate recitalurile au fost la fel de bune, poate chiar mai bune decat in 1997-98. Acest lucru se datoreaza noilor fani ai formatiei care aduc energia si noi le-o dam inapoi”, a declarat Liam Howlett, care este creierul din spatele hiturilor trupei britanice.

Pe langa concertele care promit a fi epuizante, CokeLive Peninsula isi asteapta vizitatorii cu o multime de activitati oferite de organizatori si sponsori, precum si multe surprize pregatite de cele 35 ONG-uri prezente la festival.

Cei care vor avea curaj vor putea sa experimenteze aproape 30 de sporturi, printre care bungee jumping, vor avea ocazia sa se rataceasca si sa-si gaseasca drumul in Labirintul Coca-Cola, sa se racoreasca in barul de gheata Coca-Cola. Participantii vor putea sa-si aleaga muzica preferata in corturi special amenajate pentru 3 stiluri diferite de muzica – pop, dance si reggae, sa-si faca fotografii cu efecte speciale si sa incerce diferite tatuaje. Organizatorii si partenerii lor pregatesc multe alte surprize, ca de exemplu water kangaroo, segway, airboard, recumbent bike. Peninsularii care doresc pot sa participe la flashmob-uri, sa aiba grija de un ou sau pot invata cum sa faca o caricatura, sau pot experimenta si un karaoke cu heliu.

De asemenea, organizatorii s-au asigurat si la aceasta editie ca oferta gastronomica sa fie la intaltime, meniul incluzand de la mancaruri de tip fast-food, pana la diferite tipuri de gulas si ciorbe, fructe proaspete sau porumb fiert.

CokeLive Peninsula dispune de infrastructura necesara colectarii selective a deseurilor, amplasate cu sprijinul Eco Rom Ambalaje SA si al Sistemului Coca-Cola din Romania, ca parte a angajamentului ferm de protejare a mediului. Anul acesta vor fi amplasate peste 38 de containere de 1100l, 2 containere de 20m3 si peste 2000 de saci de plastic care vor fi oferiti in zona de camping pentru colectarea selectiva a hartiei si a plasticului.


Linkuri utile:


BF Test: Esti un fan adevarat The Prodigy?


BF Test: Esti fan Tiesto?


Interviu Hot X: Export de techno unguresc


Citeste: Festivalul Peninsula 2008: fratele mai mic al Sziget-ului


Interviu cu un localnic (Peninsula 2008)


Popup detector