Mai sunt doar 6000 de bilete pentru concertul Depeche Mode

09 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Mai sunt doar 6000 de bilete pentru concertul Depeche Mode
TAGS:
Depeche Mode  bilete 
La mai putin de trei saptamani dupa ce numarul biletelor din Gazon B pentru concertul Depeche Mode a fost suplimentat, aceasta zona este din nou sold-out, in prezent toate locurile din Gazon A si B fiind epuizate!

Depeche Mode revin anul acesta la Bucuresti cu un nou show electrizant pe care il va sustine in fata publicul roman pe 16 mai, in Parcul Izvor din capitala. Fanii s-au grabit sa-si cumpere din timp biletul, astfel incat cu mai bine de o luna inaintea spectacolului au mai ramas disponibile doar 6000 de locuri, in Gazon C si la Tribuna VIP.

Sustinut de Beck’s, show-ul Depeche Mode de la Bucuresti face parte din noul turneu mondial, 'Tour of the Universe 2009', primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor fi prezenti in peste 28 de orase din 22 de tari, primul concert urmand sa aiba loc la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai.

Bucuresti va fi prima capitala din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului, in data de 16 mai. Una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live Depeche Mode, 'Tour of the Universe 2009' va atrage numai in Europa peste 1.3 milioane de fani.

Ultimele biletele mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta si de pe myticket.ro la preturile de 360 (categoria VIP) si 100 lei (Gazon C).

Popup detector