Magda - podcast RA disco / electro (AUDIO)

12 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Magda, unul dintre personajele principalele din spatele fabricii M_Nus, a realizat recent un podcast disco / electro pentru portalul australian Resident Advisor.


Podcastul cu numarul 215 realizat de catre Magda include piese pe care te astepti sa le auzi cel mai putin de la un artist din familia M_Nus. De altfel, artista poloneza marturiseste ca selectia muzicala este una mai speciala, intrucat nu prea si-ar permite in mod normal sa foloseasca astfel de piese la club.


"Am facut mixul in Ableton, in Berlin. Partea dificila a fost sa 'curat' multe piese si sa le fac sa sune bine in mix. Am vrut sa fac ceva vesel, de vara, si ceva destul de diferit fata de ceea ce am facut in trecut. Am folosit multe piese preferate post-punk / disco / electro, pe care in mod normal nu le-as putea licentia pentru un mix", spune Magda.


Cat priveste alte noutati legate de cariera artistei, Magda a mai anuntat ca a terminat recent albumul de debut, despre care urmeaza sa aflam mai multe in toamna acestui an. Pana una alta, mixul poate fi ascultat in playerul aferent, mai jos si descarcat de aici.


Cine nu a prins-o nicaieri pe Magda in acest an in Romania, mai are o sansa in cadrul Sunwaves 8 din Mamaia de la jumatatea lunii august.



Popup detector