Madonna trece la hip-hop pe viitorul sau album

06 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Superstarul Madonna lucreaza atat cu producatorul de hip hop A-Trak, cat si cu cel de rock, Brendan o'Brian, care a lucrat si cu Pearl Jam, in ideea de a imbina rock-ul si hip-hop-ul pentru viitorul sau album.

A-Trak, pe numele sau real Alain Macklovitca spus pentru Daily Star: "Este productia mea, transformata in piese care se gasesc undeva intre rap si muzica electronica, sau ce altceva ascult eu".

Madonna, in varsta de 51 de ani, aparent vrea sa produca o piesa care sa atinga succesul Walk This Way, a celor de la Run DMC, care practic defineste combinatia rap/rock, piesa care a influentat trupe precum Korn sau Limp Bizkit in anii '90.

De asemenea, artista are o istorie indelungata in ce priveste colaborarea cu artisti de hip-hop, inclusiv cu Pharell si Timbaland pentru discul Hard Handy, dar este si recunoscuta pentru pasiunea pentru chitare, dupa ce a petrecut ceva timp invatand sa cante la acest instrument, iar sursele apropiate spun ca vrea sa gaseasca balanta perfecta intre cele doua stiluri.

De-a lungul timpului, Madonna a trecut prin o multime de genuri muzicale, de la disco, pop, muzica electronica (colaborand cu William Orbit sau Jacques Lu Cont) si evident, hip-hop.

Albumul ar putea fi lansat anul acesta.


Popup detector