M A N I K si Burnski mixeaza in Studio Martin din Bucuresti

24 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 27 octombrie 2012, mixeaza in Studio Martin doi reprezentati ai noului val de deep house care au reusit intr-un timp foarte scurt sa capteze atentia celor mai tari label-uri: M A N I K si Burnski.


Nascut si crescut in New York, M A N I K a reusit sa ridice sprancenele criticilor de specialitate intr-un timp foarte scurt! Celebra revista DJ Mag i-a acordat lui M A N I K titlul "Hot To Watch 2011" in timp ce Resident Advisor a avut doar cuvinte de lauda pentru albumul de debut iar track-ul You Know What It's Like (produs impreuna cu bunul prieten Burnski) a reusit perfomanta a 3 luni consecutive in chart-ul ocial Resident Advisor.


Cu un stil pe care n-ai cum sa-l supui unui gen anume (hai sa-i spunem House-Funk- Deep-Disco-Acid-Electronic :P), M A N I K vine la Studio Martin pentru a demonstra ca productiile semnate la Ovum, Culprit sau Poker Flat nu sunt intamplatoare.



Nascut in ceata londoneza dar adoptat de vibrantul Berlin, Burnski este sangele proaspat ltrat de sound-ul londonez, un sange proaspat care a reusit sa dea acel avor deep & groovy pentru Chicago House si Detroit Techno. Nominalizat la Best Breakthrogh DJ in 2010 (DJ Mag), headliner la Fabric Londra, Watergate Berlin, Rex Club Paris, LA Rooftop, Electric Pickle Miami, release-uri la Real Tone, Hot Creations, Pker Flat, Soma Records.




Popup detector