Luke Vibert soseste vinerea aceasta in Fabrica

15 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Luke Vibert soseste vinerea aceasta in Fabrica
TAGS:
luke vibert  fabrica  khidja 

Vinerea aceasta, clubul Fabrica va gazdui o serata Warp Records si nu numai, cu Luke Vibert in rolul principal, "acompaniat" de catre Minus si Khidja, iar la proiectii Vali Chincisan si Videorgy.


Luke Vibert (cunoscut uneori si ca Wagon Christ, Plug, Amen Andrews, Ace of Clubs, etc) este considerat unul dintre cei mai prolifici creatori de muzica din UK. Alaturi de bunul sau prieten Aphex Twin, Luke este unul dintre jucatorii cheie din muzica electronica a anilor 2000 si a influentat masiv o generatie intreaga de artisti din triburile drumandbass / idm / acid Luke Vibert a colaborat cu nume uriase din zona muzicii electronice & more: Aphex Twin / Squarepusher /Jean Jaques Perry / Stereolab sau The Ragga Twins.

Ca DJ, Luke Vibert genereaza tornade de sunet cu subbass si ultra high freqs in extreme. Imprevizibil. Ultra dinamic. Pure Warp. De neratat.

Pretul unui bilet este de 25 ron. Gradina in aer liber va fi deschisa toata noaptea, cu ceaiuri si fructe. Mai multe detalii gasiti pe transfer2012.net.





Popup detector