Luciano reprogrameaza show-ul de la Bucuresti + info refund preturi bilete

19 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Luciano reprogrameaza show-ul de la Bucuresti + info refund preturi bilete
TAGS:
luciano 

Sambata, 17 noiembrie, Sala Polivalenta a gazduit evenimentul The Mission - Cadenza Vagabundos, in ciuda absentei lui Luciano - artistul pe care majoritatea celor prezenti il asteptau. Zborul lui Luciano a fost anulat in ultima clipa de compania titulara - Aerodynamics Malaga, pe baza conditiilor meteo nefavorabile din Bucuresti - Baneasa - destinatia de aterizare.


Organizatorii au incercat mai multe alternative pentru a-l aduce pe Luciano in Bucuresti, inclusiv inchirierea unui alt avion privat care sa-si asume aterizarea in conditiile date, gasirea unui alt zbor de linie sau a unei alte destinatii apropiate de aterizare.


Negasindu-se insa nici o solutie in timp util, Luciano a fost nevoit sa-si ceara scuze fanilor pentru absenta pe pagina sa de Facebook, printr-un mesaj care a fost transmis instant si publicului prezent la Sala Polivalenta.


In ciuda absentei acestuia, petrecerea a continuat pana la ora 8.30 dimineata, cu un line-up format din alti 3 artisti membri ai label-ului Cadenza: Mendo, Ernesto Ferreyra si Technasia.


Prestatia lui Luciano va fi reprogramata in cel mai scurt timp posibil, conform si anuntului postat pe Facebook de DJ-ul de origine chiliana.


Participantii care doresc returnarea pretului biletelor sunt rugati sa contacteze www.bilete.ro (Tel: 021.311.93.23, Fax: 031.816.32.39, Email: office[at]bilete[punct]ro)


Va exista si varianta de intrare la urmatorul eveniment Luciano, in baza biletelor cumparate pentru evenimentul din 17.11.2012. Despre acest aspect, organizatorii vor oferi mai multe detalii in cel mai scurt timp.


Popup detector