Luciano, Mirko Loko si Ernesto Ferreyra aduc 'Vagabundos' in Bucuresti

17 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Conceptul de petreceri 'Vagabundos', initiat de catre label-ul Cadenza in vara anului 2010 in Ibiza, vine in luna noiembrie si in Romania.


Conform site-ului casei de discuri Cadenza, Luciano, Mirko Loko si Ernesto Ferreyra vor mixa pe data de 20 noiembrie 2010 in cadrul unui party marca 'Vagabundos' in Bucuresti. Locatia nu este inca precizata, aceeasi sursa mentionand ca este vorba despre un 'Warehouse'.


Ideea din spatele conceptului 'Vagabundos' a prins viata in Ushuaia (Ibiza), mutandu-se ulterior in clubul Pacha, unul din cele mai cunoscute cluburi de pe insula spaniola. Artistii roster-ului Cadenza adopta tinute vestimentare din secolul trecut, sunt machiati astfel incat sa redea impresia de "vagabonzi" si sunt acompaniati de acordeoane.


Vagabundos este o campanie de marketing care ne face sa credem ca muzica nu mai este suficienta la o petrecere (ceea ce, in prima instanta, poate fi total adevarat), ci, pentru un succes fulminant, ambalajul incepe sa decida din ce in ce mai mult - vezi si conceptul "Party Animals" dezvoltat de catre Cocoon, Sven Vath & co. Desi a fost lansat in Ibiza, conceptul Vagabundos a fost si este in continuare exportat la nivel international, in tari precum Olanda, Italia, Rusia, si, nu in ultimul rand, Romania.


Despre artwork-ul acestui concept de petreceri va puteti face o idee din filmuletul de mai jos.



Mai multe detalii despre evenimentul cu Luciano, Mirko Loko si Ernesto Ferreyra vor fi postate in curand, asa ca stati aproape. Cam ce inseamna Vagabundos in materie de muzica si party, puteti afla din cateva filmulete disponibile mai jos.







Popup detector