Love Family Park implineste 15 ani de ziua Americii

28 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Evenimentul german Love Family Parkva celebra anul acesta 15 ani de existenta, pe data de 4 iulie, chiar de ziua Statelor Unite ale Americii. Evenimentul va avea loc la Mainweisen, Hanau.


Din 1996, Love Park e o traditie a verii care isi rasfata fara gres invitatii cu soare, decor fantastic si un line-up inovativ. Pentru cea de-a 15-a aniversare a paradisului muzical din Mainweisen, Hanau, Love Park va face din nou scantei.


Sven Vath, obisnuit de-al casei, va delecta multimea de la Scena 1, facand deliciul unui set extrem de lung, exact ca-n anii precedenti. Nimeni nu stie sa manuiasca publicul mai bine ca el, evident, impreuna cu colectia-i impresionanta de discuri.


Dupa o scurta pauza, in 2009, Richie Hawtin nu va rata ocazia de a-i ura in persoana “sarbatoritului” toate cele bune. Pe langa turneul international Plastikman, vizionarul techno vine in Hanau sa-ti reprogrameze ADN-ul si sa dezlantuie lumea muzicii electronice.


15 ani de Love Family Park inseamna 15 ani de soare, 15 ani de iubire, 15 ani de coloane sonore sub cerul albastru. Inca o data, decorul natural va deveni locul perfect pentru toti cei care iubesc sa petreaca sub soare si pentru toti prietenii muzicii bune, care vor savura cea mai tare duminica din an, in sanul Love Family.


Line up-ul integral: DJs: Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Loco Dice, DJ Hell, Marco Carola, Etienne de Crecy, Karotte, Magda, Matthias Tanzmann, Onur Ozer, Kiki, Nick Curly. Live: Reboot, Guy Gerber.


Locatia este situata la aproximativ 40 de minute de aeroportul din Frankfurt. Doritorii isi pot achizitiona bilete in avans la pretul de 33 de euro + booking fee de pe lovefamilypark.com.


Popup detector